ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

H VoiceTeleMedia δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών τηλεηχοπληροφόρησης (Audiotex) , σέ υπηρεσιες φωνής (IVR) και σύντομων γραπτών μηνυμάτων (SMS), μέσω των δικτύων του ΟΤΕ , των εναλλακτικών παρόχων σταθερής και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Παρέχει σε 24ωρη βάση ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας μέσω συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία υποστηρίζουν διαδραστικές υπηρεσίες φωνής αλλά και γραπτών μηνυμάτων sms.

Σκοπός της VoiceTeleMedia είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό εξασφαλίζουν αποτελεσματικές και ευέλικτες υπηρεσίες που παρέχονται άμεσα μέσω άρτιας και σύγχρονης υποδομής.

H εταιρεία μας στελεχώνεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο ,πού τους διακρίνει η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός, καταφέρνοντας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αναδείξουν την εταιρεία ως ηγέτη στην παροχή σύγχρονων αμφίδρομων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και εφαρμογών.

Ως μία εταιρία Τηλεηχοπληροφόρησης (Audiotex) & Αμφίδρομης Επικοινωνίας στην Ελλάδα, έχει να επιδείξει αποδοτικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, τηλεπικοινωνιακούς φορείς αλλά και εταιρίες διεθνούς εμβέλειας.

Οι υπηρεσίες της VoiceTeleMedia είναι ο πιο κατάλληλος και αποτελεσματικός τρόπος για την αμφίδρομη επικοινωνία επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών με κοινό και πελάτες.